Jól hangzik. Karrier a Sennheisernél.

Tökéletes hangszín, csodálatos hangzás, rendkívüli akusztikai tapasztalat, kiváló Sennheiser technológia: mindezt világszerte kb. 2 500 alkalmazottunk segítségével értük el – akik közös célja három szóban foglalható össze: hangzás iránti szenvedély.

Három szó, egy ígéretet.

Mivel a Sennheisernél mindenki rajong az első osztályú hangzásért, azt szeretnénk, ha minden egyes ügyfelünk is ezt tehetné. Továbbá azt az ígéretünket is be akarjuk tartani, hogy prémium kategóriás minőséget, szenvedélyt és innovációt kínálunk minden egyes nap. Ez világszerte éppúgy vonatkozik a zenerajongó egyéni vásárlókra, mint a vezető professzionális ügyfelekre – akik körében a kiválóság tekintetében hosszú múltra visszatekintő hírnévvel rendelkezünk.

Ennek elérése érdekében a Sennheiser csapat világszerte sokkal többet kínál, mint egy innovatív és úttörő technológiát. Elkötelezett munkatársaink ismerik ügyfeleiket, megértik kívánságaikat és igényeiket, és átfogó, helyi szintű támogatást nyújtanak számukra. Ők teszik fel a koronát műszakilag kivételes megoldásainkra különféle szolgáltatásokkal, melyeket személyes elkötelezettség mellett és a lehető legmagasabb szintű minőség biztosításával nyújtanak."

Együtt járva új utakat.

A szoros integráció és a csapataink közötti konstruktív együttműködés képezi a Sennheiser jellemző szolgáltatásainak alapját – a kutatás-fejlesztéstől kezdve a gyártáson át a marketing és értékesítési tevékenységet folytató egységeinkig és számos egyéb részlegünkig. Az intenzív együttműködés és a közös munka modern formáinak folyamatos fejlődése lehetővé tette számunkra, hogy munkafolyamataink során sikeresen haladjunk előre és minden üzleti területen erősítsük a csapatszellemet.

A cégen belüli nagyobb szolidaritás a márka nagyobb szintű elismerését jelenti a külvilág részéről: nemzetközi, több tudományágat átfogó projektcsapatok segítenek a Sennheiser márka erősítésében világszerte. Ez nem menne erős csapatok nélkül. Tréningjeink és továbbképzési lehetőségeink széles köre minden munkatársunk számára lehetőséget nyújt, hogy mind szakmai, mind személyes szinten bővítse látókörét, és aktívan alakítsa karrierjét a Sennheiseren belül.

Jól hangzik? Akkor tudj meg többet a Sennheiserről. Nagyon örülünk, hogy itt vagy.