Sennheiser Hangakadémia

A Sennheiser Hangakadémia személyre szabott tanulási rendszereket és nemzetközi színvonalú szaktudást kínál számodra. Hosszú múltra visszatekintő, professzionális hangzásmegoldásokat nyújtó cégként akkor is képesek vagyunk mélyíteni az új termékekkel vagy szervizszolgáltatásokkal kapcsolatos tudásodat, ha már a saját területed szakértője vagy.

A Hangakadémia ráadásul megsokszorozza a csoport tagjainak ismereteit és összehozza a Sennheiser közösség tagjait, hogy megosszák egymással a legjobb gyakorlati megoldásokat.

A Hangakadémia modulrendszerű: szakemberként csak egy-egy speciális területhez kapcsolódó ismereteidet kell kibővíteni a megfelelő modul kiválasztásával; Amennyiben újoncnak számítasz a hangtechnika területén, a kezdő lépésekhez is tudunk megfelelő tanulási eszközöket nyújtani.

Továbbá annak érdekében, hogy tanulásod folyamatát és érdeklődésedet fenntartsuk, ötvözzük is a különféle tanulási módszereket: lehet, hogy a legújabb termékünkhöz kapcsolódó eLearning modullal kezded; következő hónapban pedig megvitatod a termék jellemzőit társaiddal és az oktatóval egy tantermi oktatás keretén belül.

A Hangakadémia jelenti az egyetlen belépési pontot és jelentkezési lehetőséget a Sennheiser termékeihez és szolgáltatásaihoz kapcsolódó tréningeken történő részvételhez.

A Sennheiser Hangakadémia személyre szabott tanulási rendszereket és nemzetközi színvonalú szaktudást kínál számodra.

Kapcsolattartó
Sonja Lehmberg, képzéskoordinátor
Telefon: +49 (5130) 600- 9579
E-Mail: [email protected]

Várjuk jelentkezésed!

A Sennheiser Hangakadémia csapata