Tanúsítványok

A Sennheiser neve már több mint 70 éve egyet jelent a rendkívüli minőségű termékekkel. Ezt a minőséget a Sennheiser minőségirányítási rendszerének abszolút szem előtt tartásával és folyamatos fejlesztésével biztosítjuk. A Sennheiser az ISO 9001:2015 minőségi tanúsítvány, valamint az országos és nemzetközi légügyi hatóságok előírásainak betartásával működik. A Sennheiser alkalmazottai mindig a minőségbiztosítási rendszernek megfelelően dolgoznak, amit a rendszeres minőségi auditok is igazolnak. Ennek köszönhetően ügyfeleink mindig, most is és a jövőben is, megbízhatnak termékeink és szolgáltatásaink minőségében.

Az AEO a jövő nemzetközi szintű vámügyi szabványrendszere. E nélkül a tanúsítvány nélkül a cégeknek a következő néhány évben lehetetlen lesz gyorsan vámkezeltetni termékeiket.

Európában 2008 január 1-je óta van lehetőség AEO (Authorized Economic Operator – Engedélyezett Gazdálkodó) státuszért folyamodni.

Ennek a tanúsítványnak a gyártóként és exportálóként történő megszerzésével fontos lépést tettünk a biztonságos ellátási lánc biztosítása érdekében.

A Sennheiser electronic GmbH & Co. KG, Wedemark, Németország esetén