Sennheiser alapelvek

További információk alapértékeinkről.

Tisztesség

A legmagasabb szintű etikai normákat alkalmazzuk, kötelezettségeink teljesítése mellett minden tevékenységünkben őszinteségre és tisztességre törekedve. Tetteinkért személyes felelősséget vállalunk és mindenkivel tisztességesen, felelősségteljesen és méltányosan bánunk.

Tisztesség

Tisztelet

Csapattagjainkkal, ügyfeleinkkel, partnereinkkel és beszállítóinkkal tisztelettel és előzékenyen bánunk, elfogadjuk a sokszínűség fontosságát. Tiszteletben tartunk minden egyes személyt és értékeljük hozzájárulásukat.

Tisztelet

Vállalkozói szellem

Hiszünk abban, hogy fontos dolgozóink vállalkozói szemléletének kialakítása mind munkájukat, mind projektjeiket, illetve szerepkörüket illetően. Mindannyian kezdeményező hozzáállásra törekszünk és aktívan érdeklődünk a Sennheiser üzleti tevékenysége iránt. Folyamatosan igyekszünk növelni a hatékonyságot, javítani a minőséget, illetve csökkenteni a költségeket. Ösztönözzük az innovációt, az új ötleteket és a fejlődési lehetőségeket.

Vállalkozói szellem

Empátia

Döntéseinknél gondosan számba vesszük az összes lehetséges kimenetelt és végeredményt, és felelősséget érzünk tetteink következményeiért. A cég számára optimális megoldásokon dolgozunk, valamennyi érdekelt fél érdekeit szem előtt tartva.

Empátia

Kiválóság

Minden tevékenységünkben tökéletességre törekszünk – többek között ügyfeleink lehető legmagasabb színvonalú kiszolgálását, belső folyamataink és személyi állományunk irányítását, valamint pénzügyi teljesítményünket illetően.

Kiválóság

Szenvedély

Teljes erőbedobással folytatjuk üzleti tevékenységünket és elkötelezettek vagyunk iparágunk iránt. Büszkék vagyunk munkánkra és a jól elvégzett munka elégedettséggel tölt el minket.

Szenvedély

Kíváncsiság és nyitottság

Tevékenységünk során újításokat támogató és ösztönző légkört igyekszünk kialakítani. Az innováció sikerünk kulcsfontosságú eleme, kapcsolódjon az termékeinkhez, szolgáltatásainkhoz vagy üzletvitelünkhöz.

Kíváncsiság és nyitottság