További kutatási és innovációs helyszínek

Sennheiser Audio Labs

Az újonnan alapított Sennheiser Audio Labs támogatja a Sennheiser Csoport digitális jelfeldolgozási (DSP) technológiák területén folytatott kutatási és fejlesztési tevékenységét. A csapat fő célja a korszerű audio algoritmusok tervezése és megvalósítása – amely területen a Sennheiser Audio Labs szakembereit világszerte elismerik. Egy másik szakterület a digitális mikrofonokban, fejhallgatókban és konferencia-rendszerekben használt analóg és digitális elektronikai megoldások tervezése. A Sennheiser Audio Labs az innovatív termékekben alkalmazott legújabb technológiai ötletek kidolgozása céljából szorosan együttműködik különféle egyetemekkel és kutatóintézetekkel.

Cím:
Sennheiser Audio Labs GmbH
Klettgaustr. 21
79761 Waldshut-Tiengen
Germany

Sennheiser Innovation AG

A Sennheiser Innovation (Schweiz) AG jövőorientált alapelveket dolgoz ki a Sennheiser valamennyi üzleti részlege számára. A több tudományágat átfogó csapat fő feladatai közé tartozik a trendek kutatása, különféle forgatókönyvek kidolgozása és innovatív termékek fejlesztése. A Sennheiser Innovation (Schweiz) AG világszerte segítséget nyújt a Sennheiser csapatoknak a trendek, valamint azok cégre gyakorolt hosszú és rövid távú hatásainak jobb megértésében. Minden kutatás és koncepció a Sennheiser jelenlegi és jövőbeli ügyfeleinek igényeire összpontosít.

Cím:
Sennheiser Innovation (Schweiz) AG
Technoparkstrasse 1
8005 Zurich
Switzerland

Sennheiser Technology & Innovation

A SFTC a térhangzás, a beszédfeldolgozás és a hangvezérléshez szükséges szenzorok területén jártas szakembereket foglalkoztat. Ezen felül a szilícium-völgy innovációs ökoszisztémáját is kihasználjuk a technológiai trendek korai felismerésére, valamint a világszínvonalú Öbölparti (Bay Area) partnerekkel történő kapcsolatépítésre. Tehetséges munkatársaink és környezetünk együttes segítségével a legkorszerűbb digitális megoldásokat dolgozzuk ki a Sennheiser számára.

Cím:
Sennheiser Technology & Innovation
Showplace Square West
550 15th street, suite 37
San Francisco, CA 94107
USA
+1 415 230 7840 x10

Sennheiser Consumer Electronics

A Sennheiser Consumer Electronics GmbH-t kifejezetten azzal a céllal alapították, hogy a fejhallgató-kereskedelmi ágazatra, valamint a hallássegítő és a telekommunikációs termékekre összpontosítson. A leányvállalat szingapúri irodája felelős többek között a termékélettartam és az ügyfélkapcsolatok kezeléséért, valamint a termékfejlesztésért. Ez jelenti az alapját a szórakoztatóelektronikai ipar jövőbeli növekedésének, valamint a jövőbeli trendek korai felismerésének és kiemelkedő megoldásokba történő gyors átültetésének.

Cím:
Sennheiser Consumer Electronics GmbH
438B Alexandra Road #01-06/08
Alexandra Technopark
Singapore 119968