AZ ABN AMRO TAPASZTALATA A SENNHEISERREL

Case Study

A Sennheiser jó választásnak bizonyult számunkra

Az ABN AMRO szolgáltatóközpontjai folyamatos ügyfélkapcsolatot tartanak fenn. Mondanunk sem kell, milyen fontos a tiszta és zajmentes kommunikáció. Egészen a közelmúltig nem ez volt a helyzet, ami azonban a Sennheisernek köszönhetően megváltozott.

„Tavaly rengeteg panasz érkezett az ügyfelektől a háttérzajjal kapcsolatban” – mondta Leo Hessing. Az ABN AMRO tanácsadó és szolgáltatóközpontjainak (Advice & Service Centers) projektfelelőseként ő felel az IKT (információs és kommunikációs technológia), illetve technikai kérdésekért.

A Sennheiser jó választásnak bizonyult számunkra

Valamit tenni kellett. „Első gondolatunk az volt, hogy ez egy környezettel kapcsolatos probléma. Megpróbáltuk elkülöníteni és minimálisra csökkenteni a háttérzajt, de ez nem oldotta meg a problémát.” Hessing tehát megvizsgálta a következő összetevőt. „A következő lépés a headsetek vizsgálata volt.” A bank először az összes headset lecserélését fontolgatta. Négy alkalmazottat választottak ki, hogy vegyenek részt egy különleges tesztprogramban, és hasonlítsák össze a headseteket különféle körülmények között. „Headsetspecialistánk feladata volt a választás. Az első néhány teszt alkalmával ténylegesen különbséget tudtunk tenni a márkák között. Azt követően mutatták be a Sennheiser headsetet. A különbség óriási volt. Egyértelműen ezek voltak a legjobbak.”

„A próbaidőszak alatt rögtön észrevettük a különbséget“

Mára a szolgáltatóközpont összes fiókja – Nijmegen, Zwolle, Breda, Amsterdam és Rotterdam – Sennheiser headsetekre váltott. „A váltás mindenki számára előnyös volt” – mondta Hessing. Az alkalmazottak is elégedettek. „Ha folyton a háttérzajjal kell foglalkoznod, a nap végére nagyon elfáradsz. Most csak a hívásokat kell hallgatnod, ami nagyban megkönnyíti, hogy a mondanivalóra figyelj” – mondták.

Az ügyfelekkel történő kapcsolattartás jobb és könnyebb lett. Korábban a hívások legtöbbször alig voltak hallhatók, de most mindenki tökéletesen hallja és érti egymást.

És ez nem kis dolog. A tanácsadó és szolgáltatóközpontokat (Advice and Service Centers) az ügyfelek fiókként használják olyan szolgáltatások igénybevételéhez mint számlanyitás, illetve jelzáloggal, befektetésekkel vagy életbiztosítással kapcsolatos kérdések.

A Sennheiser egy családi tulajdonban lévő vállalat, amely az ügyfelek előtt már ismert kiváló minőségű mikrofonjairól és fejhallgatóiról. Üzleti célra kínált headsetjeivel most jó úton halad, hogy a professzionális üzleti szegmensben is nevet szerezzen magának. A hangzásspecialistaként szerzett 70 éves tapasztalat termékeik minőségében is visszatükröződik. Ezek a termékek a zajkioltó technológia kiemelkedő használatával kiszűrik a háttérzajt. „A Sennheiser nagyon jó választás volt” – mondta Hessing.

Technikai információk

  • Cég: ABN Amro Advice and Service Centers
  • Helyszínek: Nijmegen, Zwolle, Breda, Amsterdam és Rotterdam
  • Alkalmazottak száma: 900
  • http://www.abnamro.nl/en
  • Headset: Sennheiser DW Pro 2
  • Telefon: Avaya 4622sw és 4621sw
Download PDF
Technikai információk

Ki szeretném próbálni a headsetet

Vedd figyelembe, hogy a Sennheiser fenntartja magának a jogot a beérkező kérések elbírálására.

Ismerd meg a DW sorozatot

Ismerd meg a DW sorozatot

The iconic DW DECT wireless headset Series has been designed for the business and UC professionals who demand the ultimate wearing comfort and sound quality. További információk

Találd meg saját megoldásod

All Products

Find the right headsets and speakerphone for your professional needs.

Try our Headsets

Try a Sennheiser headset and experience the difference for yourself.

Case Studies

Experience companies that successfully use a Sennheiser solution in their business environment.