5000 Series

A tökéletesség kulcsa

A legnagyobb események, a legragyogóbb előadások, a világszerte sugárzott műsorok – mire mennének tökéletes hangzás nélkül? A Sennheiser ennek a problémának a megoldására fejlesztette ki a 3000/5000-es sorozatot. A maguk nemében egyedülállók, csakúgy, mint azok az események, amelyekhez tervezték őket.

A Sennheiser élen jár a professzionális hanggyártásban: csúcsminőségű vezeték nélküli mikrofonok, sokoldalú adóegységek és nagyteljesítményű rack-be szerelhető és hordozható vevőegységek, melyek nélkül nem tudnál boldogulni, ha egy magas igényeket támasztó nemzetközi közönséget kell szórakoztatnod. Professzionális broadcast headsetek, kiegészítők és személyre szabható extrák széles választéka egészíti ki ezt a sorozatot stúdió, színházi és kültéri alkalmazásokhoz.

Sziklaszilárd rugalmasság

Ez a true diversity vevőegység biztonságot nyújt számodra nagyobb koncertek, élő TV-közvetítések, színházi vagy jelentősebb sportesemények alkalmával. Max. 184 MHz-es kapcsolási sávszélességének köszönhetően ez a modell egy zsúfolt frekvenciaspektrumban is rugalmas használatot tesz lehetővé.

Sziklaszilárd rugalmasság

A kicsi is lehet nagyszerű

60 x 50 x 17 mm – mindössze ennyi helyre van szükségünk ahhoz, hogy csúcskategóriás vezeték nélküli technológiánkat ebbe a professzionális zsebadóba rejtsük. Masszív, mégis könnyű – az SK 5212-II ideális választás színházak, színpadi és televíziós produkciók, mozifilmek és musicalek számára, valamint minden olyan alkalmazáshoz, ahol a zsebadónak láthatatlannak kell lennie.

A kicsi is lehet nagyszerű

Nyolcféle mód a legendás hangzás eléréséhez

A nyolc cserélhető mikrofonfejnek – köztük a két fantasztikus Neumann kapszulának – köszönhetően, ennek az ikonikus kézimikrofonnak a birtokában minden feladat elvállalhatsz.

Nyolcféle mód a legendás hangzás eléréséhez

Newsletter subscription