2000 Series

Kihívás és egyben lehetőség számodra.

Legyen az sportesemény, színházi produkció vagy bármely más élő műsorközvetítés – amikor az élőhang rögzítés jelenti a kihívást, a legtöbb hangmérnök és kölcsönző cég világszerte egyöntetűen ugyanazt a megoldást javasolja: a vezeték nélküli Sennheiser 2000 sorozatot.

A profi előadók által áhított tiszta és erőteljes hangzásának köszönhetően ez a sokoldalú és rugalmas rendszer a Sennheiser vezeték nélküli színpadi eszközök területén megszerzett hatalmas szakértelmének lenyűgöző bizonyítéka. A 2000-es sorozat – nagy kapcsolási sávszélességével, rugalmas frekvenciakezelésével, frissíthető szoftverével, valamint megbízható és egyszerűen használható, mégis kifinomult technológiájával, melyet masszív ház véd – kifejezetten a színpadi életre született, annak minden megpróbáltatásaival együtt. Ezek a rendszerek olyan lehetőségeket és magabiztos működést kínálnak a profik számára, amelyet azok elvárnak eszközeiktől – legyen szó kézimikrofonokról, fülmonitorokról vagy masszív ENG eszközökről.

A legkiválóbb minőség az átviteli jelút mindkét végén

Robusztus, mégis csúcskategóriás – a Sennheiser 2000-es sorozatának széles frekvenciasávban hangolható adóegységei és megbízható true diversity vevőegységei nehéz körülmények között is biztonságos jelátvitelt garantálnak.

A legkiválóbb minőség az átviteli jelút mindkét végén

Mércét állítva a vezeték nélküli monitorozásban

A Sennheiser IEM egységek birtokában pontosan úgy tudod hallani, illetve vezérelni hangzásod, ahogy azt szeretnéd és igényled.

Mércét állítva a vezeték nélküli monitorozásban

Jó hír az ENG szakemberek számára

Ezek a rendkívül megbízható egységek a képhez hangos és tiszta beszédet társítanak, akár stúdió-, akár kültéri felvételről van szó.

Jó hír az ENG szakemberek számára

EW-DX

EW-DX

Sennheiser EW-DX simplifies your professional workflow by utilizing refined technologies and decades of research to deliver a digital UHF system that can be scaled with ease. További információk

Newsletter subscription